4.9 van de 73 reviews op Google

Scholtens Werkplek realiseert jouw nieuwe inrichting

Om jou goed te ondersteunen bij het inrichten van je kantoor met losse elementen, bieden wij een geselecteerde groep exclusive merken van hoge kwaliteit om samen tot een mooie oplossing te komen voor je kantoor.

  • Design merken: Het assortiment bestaat uit design merken van de hoogste kwaliteit.
  • Advies op Maat: Ons team begeleidt je bij het selecteren van hoogwaardige elementen, op maat van jouw behoeften.
  • Efficiënte Inventarisatie: Analyse van kantoorbehoeften zorgt voor een inclusief ontwerp.
  • Creatieve Oplossingen: Inspirerende werkplekken met functioneel en esthetisch aantrekkelijk design.
  • Voortdurende Ondersteuning: Blijvende betrokkenheid voor een optimale kantoorinrichting.
  • Showroom Amsterdam: Kom voor jullie nieuwe kantoorinrichting kijken in onze showroom in Amsterdam
Onze werkwijze

Onze werkwijze

We hebben het proces bewust eenvoudig gehouden om het overzichtelijk voor jou te houden. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het inrichten van je kantoor en de bijbehorende keuzes. We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw kantoorbehoeften.

  • Inventarisatie: samen bekijken we wat jouw kantoor nodig heeft en maken we een gedetailleerde inventarisatie.

 

  • Realisatie: op basis van onze kennis en ervaring met hoogwaardige merken stellen we een voorstel op dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en situatie, met minimale wachttijd.

 

  • Oplevering: dankzij onze ruime voorraad en snelle service is de oplevering een efficiënt proces. Werken met kwaliteitsmerken en bieden van uitstekende nazorg stellen ons in staat om snel te schakelen en eventuele problemen snel op te lossen.

 

Duurzaamheid

Gespecialiseerde merken

We richten ons bij Scholtens Werkplek uitsluitend op merken met hoogwaardige kwaliteit en krachtig design. Op deze wijze verzekeren wij dat de meubelen die wij in jouw kantoor plaatsen altijd aan strenge kwaliteitsnormen voldoen, waardoor mogelijke problemen worden voorkomen.

Door te werken met een selecte groep merken, beschikken we over diepgaande kennis van hun producten. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt passende oplossingen te vinden, wat niet alleen tijd bespaart maar ook resulteert in een snellere inrichting van jouw kantooromgeving.

Neem eens een kijkje bij een paar van onze merken.

Duurzaamheid

Bij het selecteren van onze fabrikanten leggen we nadruk op duurzaamheid, omdat we ons bewust zijn van het belang om verspilling te minimaliseren. Net als jij streven wij ernaar om via onze projecten een positieve impact op de wereld te hebben. Daarom werken we samen met merken waarvan de producten niet alleen een lange levensduur hebben, maar ook recyclebaar zijn. Op deze manier dragen we bij aan een betere planeet, en samen kunnen wij een verschil maken voor onze omgeving.

Duurzaamheid
Projecten

Projecten

De bedrijven naast ons maken mogelijk al gebruik van onze expertise voor op maat gemaakte oplossingen in kantoormeubilair. Met ons ervaren team kunnen we snel handelen en zorgen voor een naadloze integratie van functionele en esthetische elementen die perfect passen bij de behoeften van jouw kantoor.

Worden jullie de volgende?
contact met ons op.

Winkelmand