Herman Miller Aeron

Toen Aeron in 1994 voor het eerst werd uitgebracht, was het een stoel zoals de wereld die nog nooit had gezien. Hij veranderde niet alleen hoe mensen zaten, maar ook hun denkwijze van wat een stoel zou kunnen zijn. Sinds die tijd is er echter veel veranderd, dus was het logisch dat Aeron ook moest veranderen.

Herman Miller Aeron

Herman Miller Cosm

Voor de in Berlijn gevestigde ontwerpers van Studio 7.5 – Carola Zwick, Roland Zwick en Burkhard Schmitz – betekent hun meest recente stoel voor Herman Miller een soort heilige graal: een ontwerp dat een nieuw referentiepunt schept voor onmiddellijk, gepersonaliseerd comfort.

Herman Miller Cosm

Herman Miller Sayl

Ontwerper Yves Béhar en zijn team hebben de materialen en productie onder de loep genomen, waardoor Sayl voor meer mensen toegankelijk is gemaakt. Er is een volledige familie aan stoelen gecreëerd die een nieuwe norm bepalen voor kwaliteit, prestaties en design in bureaustoelen in haar klasse

Herman Miller Mirra

De klassieker uit de studio 7.5  De Mirra is een kleurrijke comfortabele bureaustoel. Snel en gemakkelijk in te stellen en daarom en fijne stoel voor flexplekken.

Herman Miller Mirra

Herman Miller New

Hoi

Winkelmand