4.9 van de 73 reviews op Google
de beste werkplek voor video gesprkken

De hoogste norm is onze standaard

We scheppen niet graag op, maar we zijn trots op de topscore van Framery One in de nieuwe ISO 23351-1-norm voor geluidsisolatie. We hebben uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen om spraak te verminderen die buiten de pod kan worden afgeluisterd. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat privégesprekken worden afgeluisterd of dat jouw collega’s worden gestoord, zelfs niet als de pods in de buurt van open bureau opstellingen worden geplaatst. De indrukwekkende ventilatie van de pod zorgt ervoor dat je je fris en gefocust voelt. En als we indrukwekkend zeggen, menen we dat ook. De ventilatiesnelheid voor Framery One is 29 liter/seconde – dat is meer dan vier keer hoger dan aanbevolen voor bezette ruimtes.

De hoogste norm is onze standaard
Ideaal voor videogesprekken

Ideaal voor videogesprekken

De meest geavanceerde privé werkruimte ter wereld is ontworpen voor videogesprekken. Met automatische verlichting, integratie van de agenda op de werkplek en bediening met één druk op de knop is dit de beste plek op kantoor om deel te nemen aan een videogesprek. Framery One heeft dubbele 4000K LED-lichtbronnen die samen de perfecte verlichting creëren voor elk gebruik. Top-down verlichting vanaf het plafond zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding op elk oppervlak. De ingebouwde horizontale lichtbalk werpt een zachte, natuurlijke gloed gelijkmatig op het gezicht van de gebruiker zonder de gebruiker te storen. Deze verlichtingscombinatie zorgt voor een natuurlijke, levendige sfeer, waarin elke gebruiker er op zijn best uitziet.

Slimme instellingen

In Framery One zijn de instellingen en aanpassingen van de pod altijd binnen handbereik. Wil je de verlichting dimmen of de luchtstroom aanpassen? Je kunt de stand beheren met behulp van het touchscreen met hoge resolutie en de naadloze gebruikersinterface. Het aanwezigheidslicht laat mensen buiten weten of de pod gereserveerd of vrij te gebruiken is. Je kunt de pod integreren met een agenda systeem zodat reserveringen eenvoudig gemaakt kunnen worden, of, als de pod vrij is, gewoon naar binnen stappen en hij wordt automatisch gereserveerd. De gebruikersinterface toont een bericht op het scherm om je te waarschuwen wanneer jouw geboekte slot bijna op is. Heb je het gevoel dat je meer tijd nodig hebt? Je kan je huidige reservering met één druk op de knop rechtstreeks in het communicatie paneel verlengen.

Slimme instellingen
Slimme instellingen

Maak verbinding om ze allemaal te beheren

Achter de schermen zorgt Framery Connect, ons digitale beheersysteem, ervoor dat de Framery One perfect blijft werken en waarschuwt je voor mogelijke problemen. Het is gemakkelijk om te leren wat je kunt doen om alles soepel te laten verlopen, terwijl automatische waarschuwingen voor eventuele onderhoudsbehoeften ervoor zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost dankzij directe toegang tot Framery Support. Als er zich problemen voordoen, komt onze premium klantenservice te hulp en is bereikbaar via e-mail of telefoon met razendsnelle reacties. Om je nog meer gerust te stellen, is er een pod-garantie voor je hele abonnement. Framery Connect biedt ook analyses, zodat je kunt volgen hoe de Framery One wordt gebruikt.

Perfect voor jou

Hoe werk je het beste? De prachtige Framery One is ideaal voor één persoon om uitzonderlijk werk te leveren, zonder afleiding. Zowel de stoel als de royale tafel (elektrisch in hoogte instelbaar van 70-120 cm) zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden versteld, met voetsteunen op de vloer en bevestigd aan de stoel om je comfortabel te laten zitten tijdens lange sessies. Als je liever wilt staan, is er ook de mogelijkheid om Framery One zonder stoel te kiezen.

Perfect voor jou
Perfect voor jou

Ontworpen voor vandaag; gebouwd om te blijven bestaan

De indrukwekkende buitenkant van de Framery One is verkrijgbaar in een reeks Framery-kleuren, terwijl ons ontwerpteam een ​​reeks interieurpanelen, tapijt, stoelen en tafels heeft ontworpen, zodat u de pod kunt aanpassen aan uw bedrijfsstijl. En – als je een superflexibele oplossing nodig hebt – voeg dan gewoon wielen toe. Het toekomstbestendige, modulaire ontwerp van Framery One betekent dat delen van uw pod eenvoudig kunnen worden geüpgraded wanneer nieuwe technische specificaties of manieren van werken de norm worden, terwijl de structuur is gemaakt van staal, wat betekent dat 95% van het materiaal dat in uw pod wordt gebruikt, kan gerecycled worden. Staal helpt ook om ervoor te zorgen dat de structuur brandveilig is, waardoor de veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd. En, net als zijn gebruikers, zal Framery One in de loop van de tijd blijven verbeteren, dankzij software-updates die het jarenlang toekomstbestendig zullen maken.

Gelukkig kun je het ontwerpen zoals je wilt

Op zoek naar een kleine kantoortelefooncel voor belangrijke telefoontjes? Of misschien een grotere pod voor teamwerk en co-creatie? Met Framery kunt u de uwe naar wens samenstellen uit een breed scala aan handige accessoires, modieuze kleuren en flexibele interieuropties. Kies wat je leuk vindt, en wij zorgen ervoor.

Gelukkig kun je het ontwerpen zoals je wilt
Gelukkig kun je het ontwerpen zoals je wilt

Framery One - techische specificaties

Afmetingen
225 x 122 x 100 cm (hoogte x breedte x diepte)

Gewicht
357 kg

Luchtverversing
totale luchtstroom is 29 liter/minuut
met het optionele actieve Carbon filter 26 liter/minuut

Geluid isolatie
>30 dB (spraak niveau reductie conform ISO-23351-1 meting)

Bureaublad
elektrisch in hoogte verstelbaar 70-120cm

Winkelmand