IJburglaan 467 ● 1087 BE Amsterdam ● 020 - 423 4100

Origineel fabrikaat wielen Ø60mm geschikt voor harde vloeren (set van 5 stuks).
Deze wielen passen op alle Herman Miller Aeron (oud en nieuw model), Mirra (oud en nieuw model), Celle, Sayl, Setu en Embody bureaustoelen.

Dit zijn de nieuwste generatie low-noise wielen geschikt voor harde vloeren. De stiften van deze wielen zijn voorzien van 2 i.p.v. 1 borgring, waardoor de stoelen met aluminium kruisvoeten stiller zullen zijn bij het rijden over harde vloeren (met name beton en tegels).

Aan de buitenzijde van de wielen zit een aangegoten zwarte kunststof rand van een speciale  kunststofsoort, die geschikt is voor het rijden over harde vloeren en geen strepen of krassen achterlaat.

Je kunt de wielen eenvoudig zelf vervangen. Oude wielen uit de kruisvoet trekken en de nieuwe er in steken. Je hebt er geen gereedschap voor nodig.

 

Is jouw oude of versleten of kapotte Aeron niet meer of alleen tegen hoge kosten te repareren ?
Dan kan je die bij ons inruilen voor een gloednieuwe Aeron 2 Remastered met maar liefst 12 jaar garantie.
Wij geven je dan €200,00 inruilpremie voor je oude stoel. Dat betekent dat je voor slechts € 775,00 ex. BTW weer jarenlang op een heerlijke nieuwe frisse Herman Miller Aeron van de 2e generatie kunt zitten.

 

 

 

 

 

Set wielen voor harde vloeren - Herman Miller


Origineel fabrikaat wielen Ø60mm geschikt voor harde vloeren (set van 5 stuks). Deze wielen passen op alle Herman Miller Aeron (oud en nieuw model), Mirra, Celle, Sayl, Setu en Embody bureaustoelen.

Onze Prijs:

€35,00

Excl. 21% BTW

(€42,35 - Incl. 21% BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Voorraad: 800

email verstuurd

email verstuurd