IJburglaan 467 ● 1087 BE Amsterdam ● 020 - 423 4100

Wielen voor harde vloeren oftewel wielen voor alle ondergronden behalve tapijt.

Bijzonder degelijke wielen, waarvan de rand niet kapot gaat. Dit zijn niet de originele wielen van Herman Miller die verkopen wij ook, maar die zijn twee keer zo duur en gaan eerder stuk. Deze wielen komen wel uit dezelfde fabriek.

Wat te weten over wielen voor bureaustoelen.

Wielen voor harde vloeren, half geremd
De rand van deze wielen is van zachter materiaal, daardoor maken ze geen krassen. Vaak staat een bureaustoel steeds op dezelfde plek, er wordt dus continu over een zelfde plek gereden. Met name bij zachtere houtsoorten, zoals bijvoorbeeld vurenhout, kunnen er dan toch slijtage plekken ontstaan. Dan kan je naast deze wielen beter ook nog een mat gebruiken.
Deze wielen zijn half geremd, dat betekent dat wanneer je niet op de stoel zit, de wielen wat zwaarder lopen, waardoor de stoel niet de kamer doorschiet. Ga je op de stoel zitten, dan wordt deze remming opgeheven en rijdt de stoel soepel. Je kunt wielen voor harde vloeren ook op tapijt gebruiken, dat rijdt alleen wat zwaar.

Tapijtwielen vrijlopend
Zijn van heel hard plastic zodat ze makkelijk over het tapijt heen glijden, maar vooral op een houten vloer maken ze deukjes en uiteindelijk gaat de vloer dan stuk. Verder zijn tapijtwielen vrijlopend, dat betekent dat wanneer je tapijtwielen op een harde ondergrond gebruikt, je stoel 'eindeloos' blijft doorrijden, hij schiet de kamer door.

Set wielen voor harde vloeren - Herman Miller


STABIL wielen Ø65mm voor harde vloeren (5) - voor Aeron, Mirra, Celle, Sayl, Setu en Embody - onbelast licht geremd, EN12529 goedgekeurd

Onze Prijs:

€35,00

Excl. 21% BTW

(€42,35 - Incl. 21% BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Voorraad: 823

email verstuurd

email verstuurd